Trouwfotografie Utrecht | Marloes en Erik

Trouwfotografie Utrecht | Marloes en Erik

Marloes een enthousiaste dame die als grote hobby fotografie heeft, Erik een lieve man en helemaal weg van Marloes en hun dochtertje Yente. Trouwen bij Anafora maar willen voor hun bruidsfoto’s ook wel iets speciaals doen. De industriële locatie De Fabrique wordt geregeld en daar maken we een paar geweldige foto’s. Ook omdat Marloes en Erik zo expressief zijn en bovendien zo liefdevol naar elkaar en Yente.

Op de terugweg weer naar Anafora uit de pols en het passagiersraampje een geweldige foto gemaakt van hun auto voor die dag. De locatie bij Anafora is altijd mooi, ook al dreigen de regenwolken ieder moment los te breken. Het kunstwerk in de achtertuin bij de Bosspeeltuin vormt een mooi passend decor bij de foto’s de we gemaakt hebben in Maarssen bij de Fabrique. Als de ceremonie begint is de zaal vol met vrienden en bekenden en zeggen ze ‘Ja’ onder het toeziend oog van Yente, die dit ook even bevestigd op haar eigen trouwakte.

Na een paar emotionele toespraken van vrienden en familie valt de avond. Tussendoor is de slideshow gemaakt en vloeien er een paar tranen bij het zien van de mooie beelden. De barbecue maakt overuren en als de band staat opgesteld komen Erik en Marloes van de wel bekende trap. De dansvloer is niet meer leeg geweest en inmiddels staat het album in de kast.

Trouwfotografie Utrecht | Marloes en Erik

Trouwen met al je vrienden erbij.

Ook jullie bruidsdag onvergetelijk vastleggen?

Bruidsfotografie Vleuten | Linda en Remco

Bruidsfotografie Vleuten | Linda en Remco

Bruidsfotografie Vleuten | Linda en Remco

Linda en Remco hadden zich goed voorbereid. Startend vanuit beide ouderlijke huizen in Utrecht hebben we de fotoshoots aan de Haarrijnse Plas gedaan. Met voldoende “best men” en “bridesmaids” en attributen hebben we op deze warme dag vele mooie foto’s gemaakt.

Themakleur was hemels blauw, dat zagen we overal terugkomen, inclusief het album dat ze van ons gekregen hebben. Zo werd deze bruidsfotografie Vleuten ook voor ons een onvergetelijke dag!

We hebben intussen de foto’s talloze keren bekeken en blijven genieten!
Bedankt voor jullie aanwezigheid.
Groetjes,
Remco en Linda van Dijk
Linda en Remco

Ook jullie bruidsdag onvergetelijk vastleggen?

Trouwfotografie Vleuten | Ilona en Jeroen

Trouwfotografie Vleuten | Ilona en Jeroen

Zij afkomstig uit Zuid Afrika, Hij uit De Meern. Elkaar gevonden voor het leven. Ilona en Jeroen, trouwen in eerste instantie in Vleuten, vieren dit in Parkrestaurant Anafora in het Maximapark. Doen dit een jaar later nog eens dunnetjes over op het strand van Kaapstad in Zuid Afrika.

Als er bij een bruidspaar de liefde ervan af spatte dan was het wel bij Ilona en Jeroen. Leuk om ook eens mee te maken dat de man zijn pakje zakdoeken nodig had.

Die totale liefde … daarom zijn wij zo blij met ons werk!

Ook jullie bruidsdag onvergetelijk vastleggen?